CONCEPTUAL

CAPITAL PLACE REDEVELOPMENT 
Little Rock, AR

The Capitol Place Redevelopment is an ongoing office and parking deck project.  The building is designed to use the site efficiently for parking and office space.  The North facade of the building is the main entrance where there is a great opportunity to include large expanses of glass to let in indirect north light and provide views of the Capitol complex.  The East and West facades have glass storefront set up on a module for flexible office layouts and limited direct sunlight.  There is a 3rd floor balcony over the entrance that serves a cafe provided as part of the building shell space.  The opaque box near the front entrance is a conference center that serves the building and the capitol campus across the street.  To provide controllable indirect daylight to these spaces, thin clerestories wrap the box from the top and around to the front.

BREW PUB / RESTAURANT
DISTILLERY BAR
NATURE CENTER
LOCAL RESIDENCE SCHEMES
BEER GARDEN

© 2014 ​WILLIAMS & DEAN | 18 Corporate Hill Drive, Suite 210, Little Rock, Arkansas 72205 | Tel: 501.224.1900 | Fax: 501.224.0873

  • Facebook Clean
  • Instagram Clean
  • LinkedIn Clean
  • Pinterest Clean
NATURE CENTER